Nahrávanie 7. albumu už v máji!

Muse v rozhovore pre americké rádio KROQ uviedli, že na novom albume začnú pracovať už budúci mesiac.Novinky

Ako povedal Dominic: "Začneme už tento rok... Dva koncerty na festivale Coachella uzatvárajú naše turné s albumom The 2nd Law. Do štúdia sa vrátime v máji a začneme vymýšľať nové songy... Možno sa nám podarí niečo vydať ešte tento rok, čo by bolo skvelé, no ak nie, tak ten budúci určite."

Muse na kalifornskom festivale predviedli cover pesničky Lithium od Nirvany. Táto kapela na nich mala veľký vplyv. "Keď sme vyrastali, veľmi nás ovplyvnili. Nirvana je jeden z dôvodov prečo sme vôbec vzali do rúk nástroje a založili kapelu, a myslím, že s tým sa stotožnia milióny ďalších ľudí. Boli veľkou inšpiráciou pre začínajúce kapely. Všetci ich zbožňujeme, bola to kapela, ktorú sme milovali aj my traja a práve ich hudba a hudba podobných kapiel nás dala dokopy a vďaka nim sa z nás stali priatelia," zaspomínal si Dom.

Druhý koncert odohrajú Muse na festivale Coachella v sobotu, 19. apríla. Čo sa týka plánov pre ďalší album, Matt sa vyjadril, že už čosi napísal: "Vlastne som už napísal pár dobrých skladieb. Ešte sme nemali možnosť si ich nacvičiť, no mám silný pocit, že na novom albume by sa nemali objaviť veci, s ktorými sme experimentovali na posledných dvoch doskách, ako napr. elektronika, symfónia, orchester a tak podobne."

Rozhovor pre rádio KROQ:

Zdroj: NME

Bleskovky

Nový singel na obzore

Už budúci štvrtok 13. januára Muse vydajú nový singel.

Muse scoverovali Duran Duran

Tento cover v podaní Muse zaznel prvýkrát v septembri minulého roku v televíznej show Taratata.

Muse v Later... with Jools Holland

Muse vystúpili v televíznej show BBC, kde odohrali skladbu Dig Down v špeciálnom aranžmáne.

Věděli jste, že?

...že Christopher Wolstenholme je ženatý?

Kalendář

KROQ’s Weenie Roast

Irvine, CA, Spojené státy americké

Klubben

Stockholm, Švédsko

Le Aéronef

Lille, Francie

Radio 1 Evening Session Tour

Sheffield, Velká Británie