Dom: "Nový album bude heavy!"

Po vyše dvojmesačnej odmlke sme tu späť s prehľadom toho najdôležitejšieho, čo sa udialo koncom minulého roka.Novinky

Vitajte v Novom roku 2015. Redakcia musefans.com by Vám chcela zaželať len to najlepšie v roku "nového albumu", veľa zdravia, šťastia a veľa koncertov. Azda sa Vám budeme hlásiť častejšie a vy zas častejšie si nájdete cestu k nám. 

LP7

Náš prehľad začneme ako inak novinkami o novom albume. Producentom albumu sa stal Robert John “Mutt” Lange, muž, ktorý spolupracoval so skupinami ako AC/DC, Def Leppard či Bryanom Adamsom. Posledné dva albumy (The Resistance a The 2nd Law) si Muse produkovali sami. Nahrávanie albumu prebieha v The Warehouse Studios vo Vancouveri. Finálny mix už prebehne v Európe. 

Na albume budeme počuť aj Dominica Howarda, ale i Toma Kirka, ktorý naspievajú zadné vokály. 

Koncom minulého roka Muse zverejnili na Instagrame prvú ochutnávku z nového albumu. Nahrali ju v milánskom štúdiu Officine Meccaniche Studios.

 

Milan strings

A video posted by @muse on Dec 16, 2014 at 1:43pm PST

 

8. decembra Dominic Howard poďakoval na Twitteri za všetky blahopriania k jeho 37 rokom a taktiež dodal, že album je takmer hotový a bude skvelý. Podľa všetkého to nasvedčuje, že album by mohol vyjsť v máji tohto roku a mal by zahŕňať aj pokračovanie skladby "Citizen Erased".

Letné festivalové tour

Počas novembra Muse postupne ohlasovali svoju letnú tour. Najbližšie k naším hraniciam sa Muse predstavia vo Viedni 5. júna. Kompletný rozpis nájdete v sekcií Koncerty.

Rozchod s Kate Hudson

Začiatok decembra vyšla správa, že Kate Hudson a Matthew Bellamy zrušili zasnúbenie. Podľa slov speváka kapely je to pre dobro oboch strán. Obaja sa budú spolu starať o ich trojročného syna Binghama aj naďalej.

Vianočný darček

Ako každý rok aj tieto Vianoce sme si našli v našich emailových schránkach darček od kapely. Tentoraz sme si našli záznam skladby Futurism z japonského koncertu z roku 2013, ktorú odohrali po vyše 13-ročnej prestávke.

 

Bleskovky

Nový singel na obzore

Už budúci štvrtok 13. januára Muse vydajú nový singel.

Muse scoverovali Duran Duran

Tento cover v podaní Muse zaznel prvýkrát v septembri minulého roku v televíznej show Taratata.

Muse v Later... with Jools Holland

Muse vystúpili v televíznej show BBC, kde odohrali skladbu Dig Down v špeciálnom aranžmáne.

Vedeli ste, že?

...že Matt napísal hudbu pre titulky k filmu The International z roku 2009?

Kalendár

Vivint Arena

Salt Lake City, UT, Spojené štáty americké

Pa'l Norte 2018

Monterrey, Mexiko

Foro Sol

Mexiko, Mexiko

Curry Hicks Cage

Amherst, MA, Spojené štáty americké

Fribourg

Fribourg, Švajčiarsko